Asenna Kaspersky Safe Kids

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Normaali asennus

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa lapsesi tietokoneelle ja perheen tietokoneelle, jota lapsesi käyttää. Jos lapsesi eivät käytä tietokonetta, sinun ei tarvitse asentaa siihen Kaspersky Safe Kidsiä.

Lapsesi iästä riippuen voit asentaa sovelluksen laitteelle ja asettaa säännöt joko yksin tai yhdessä lapsesi kanssa. Neuvomme vanhemmille auttavat sinua keskustelemaan Kaspersky Safe Kidsin asentamisesta lapsesi kanssa.

Voit ladata Kaspersky Safe Kidsin My Kaspersky -verkkosivustolta tai Kasperskyn verkkosivustolta.

Kaspersky Safe Kidsin asentamiseen, käyttöön ja päivittämiseen vaaditaan Internet-yhteys.

Ennen asennusta Kaspersky Safe Kids tarkistaa tietokoneesi epäyhteensopivien sovellusten varalta. Jos epäyhteensopivia sovelluksia havaitaan, voit poistaa niiden asennuksen ja jatkaa Kaspersky Safe Kidsin asennusta. Jos asennat Kaspersky Safe Kidsin poistamatta epäyhteensopivien sovellusten asennusta, se voi vaikuttaa Kaspersky Safe Kidsin suorituskykyyn.

Varmista ennen Kaspersky Safe Kidsin asentamista, että tietokone-, käyttöjärjestelmä- ja ympäristöasetuksesi vastaavat Tietokonevaatimukset-osiossa lueteltuja järjestelmävaatimuksia.

Asenna Kaspersky Safe Kids tietokoneelle

Asentaminen hiljaisessa tilassa

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa myös komentoriviltä. Se eroaa normaalista asennuksesta, koska tällaisessa asennuksessa ei ole käyttöliittymää. Sovellussopimuksia ei näytetä, kun aloitat asennuksen hiljaisessa tilassa.

Kaspersky Safe Kidsin EULA - [Windows] [GDPR-valmis] -käyttöoikeussopimus löytyy B2C-lisenssisopimusten listasta ja Kasperskyn kotisivuilta Tietosuojakäytännöstä. Lue ne huolellisesti ennen kuin aloitat asennuksen.

Jos et hyväksy loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen tai tietosuojakäytännön ehtoja, älä aloita Kaspersky Safe Kidsin asennusta.

Asenna Kaspersky Safe Kids hiljaisessa tilassa komentorivin kautta

Siirry asennuksen päätyttyä Kaspersky Safe Kidsin alustavaan asetukseen.